KÜTAHYA / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Safahat sözlüğü afiş yarışması düzenlenmiştir. Öğrencilerimizden gelen afişler sonucunda 10 D sınıfından Sarina D.' nin afişi 1., 9 A sınıfından Rumeysa A.'nın afişi 2., 9 D sınıfından Ecrin Ç'nin afişi 3. seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

12. sınıf öğrencilerimizden Satı U. Sol Kol İl Şampiyonu, 9. sınıf öğrencilerimizden Şöhret Nas A. Sol Kol İl 2., Belinay K. Sol Kol İl 4. olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Mevlana Celaleddin Rumi Hazretlerinin Hakk'a vuslatının 750. Yıldönümü olması sebebiyle okulumuzda Nuri ERBAY ve Cüneyt AYDIN hocalarımızın sunumuyla Mevlana ve Mevlevilik üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. Hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Okul kız voleybol takımımız 2023-2024 Okullar arası Voleybol turnuvasında 21 takım arasında İL Dördüncüsü olarak turnuvayı bitirmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğrencimiz Hatice A. Türkiye Kuraş Şampiyonasında Türkiye ikincisi olup gümüş madalya kazanmıştır

Kas

Okul sporları judo yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden 12C sınıfından Hatice A. 63 kg il birincisi, 11C sınıfından Havvanaz T. 63 kg il ikincisi, Zeynep E. 52 kg il birincisi olmuştur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutladık. Bunlardan biri de "Türkiye'nin 100 Yıllık Teknoloji Tarihi" konulu kahoot etkinliğimiz oldu.

Ekm

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü olarak okulumuza davet ettiğimiz Kızılay gönüllüleri Kızılay’ın görevleri ve faaliyet alanları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Ekm

Atatürk Anadolu Lisesi olarak  öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak için hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Bugün okulumuzda 9. 10. 11. ve 12.sınıflarımızı kapsayan genel bir deneme sınavı yapılmıştır. Bu deneme sınavları sık sık tekrar edecektir.

Ekm

Satranç turnuvası serüvenimizi pdf olarak görüntülemek için tıklayınız.

Ekm

9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle Uluslararası Kod Haftası (CodeWeek) etkinliklerine katıldık.

Ekm

Okul dergimizin ekim sayısına ulaşmak için tıklayın.

Ekm

Kiz voleybol takımımız ikinci maçını da alarak ismini bir üst tura yazdırmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Kız voleybol takımımız ilk maçında Fatih Anadolu Lisesini mağlup etmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.