KÜTAHYA / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Ekm

Geleneksel Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonu öğrencimiz Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından "Sporumuzun Enleri" programında  ödüllendirildi.

Ekm

İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ve Ortaöğretim Hizmetleri Şube Müdürü İrfan KANIK okulumuzu ziyaret ettiler.

Ziyarette sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, öğrencilerle geleceğe yönelik hayalleri hakkında ve hangi alanlara ilgileri olduğu konusunda sohbet etti, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine YKS maratonu hakkında çeşitli nasihatlerde bulundu.

Sınıf ziyaretlerinin ardından Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerle sohbet eden Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, okuldaki eğitim öğretimle ilgili bilgi aldı.

Ziyaretin sonunda yapımı tamamlanan spor salonunu gezen Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ve Şube Müdürü İrfan KANIK eksikler hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldılar.

Ekm

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri Edep ve Nezaket çalışmaları kapsamında Kütahya Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 200 kişilik ekiple "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirdik. Okulumuzdan başlayan yürüyüş Böcü Deresi mevkiinden ormana girişimizle Kent Ormanında son buldu. Kahvaltı ikramımızla beraber çeşitli eğlenceli etkinliklerden sonra faaliyetimiz sona erdi. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Ekm

YKS Hazırlık Süreci kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize okulumuz rehberlik servisi tarafından Eba Destek Platformu ve Yokatlas Haritası tanıtılmıştır. Öğrencilere hedefleri ve planları doğrultusunda rehberlik yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı münasebetiyle, Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerimiz ve Okul Ortaklığı Projesinde ortak okulumuz olan Bursa Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte ECDADIMIZA BİR HATİM HEDİYE ediyoruz.

Ekm

Dergimizi görüntülemek için tıklayın.

Eyl

Mevlid Kandili'ni hatirlamak için, ögrencilerimizle okul koridorumuza pano hazirladik. Sınıflarimzda Diyanet İşleri Başkanlıgınca hazirlanan 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Sinevizyonu izlendi.

Eyl

Okulumuzda Mevlid kandili dolayısıyla ögrencilerimize lokma tatlısı ikramı yapıldı.

Eyl

Peygamber Efendimiz'in (Sav) dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandili dolayisiyla, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, İslami Ilimler Fakültesinden Doç.Dr. İlhami Günay hocamizi ağırladık. Ögrencilerimizin ilgiyle dinleyip, katıldığı "Peygamber Efendimiz'i(Sav) Özümsemek" başlıklı değerli konferansından dolayi çok teşekkür ediyoruz.

Dergimizin 2. sayısı için tıklayın.